Over 100 visninger i hele landet: Her er årets CPH:DOX ON TOUR-program!

Flere end 35 kommuner får besøg af CPH:DOX til marts, når festivalen lægger vejen forbi landets regioner.

De sidste tre år har CPH:DOX turet rundt på kulturinstitutioner og biografer med vores landsdækkende platform CPH:DOX ON TOUR, der byder på spritnye, øjenåbnende dokumentarfilm med tilhørende oplæg, debatter og events.
I år kommer CPH:DOX ON TOUR til regioner i det meste af landet med de to nye koncepter: Vidensfestivalen Reality:Check, og live-visninger med debat i DOX:DIREKTE af tre udvalgte film fra årets program – over 100 visninger i alt fordelt over 30 kommuner. Så nu kan du gå på CPH:DOX næsten uanset hvor du bor!

REALITY:CHECK
kombinerer de bedste aktuelle dokumentarfilm om kontroversielle samfundsemner inden for sundhed, teknologi og politik med forskere og fagpersoner i modererede talks og interaktive events rundt om filmen. Initiativet skal give et virkelighedstjek og direkte møde mellem civilsamfundet og de førende videns- og teknologiproducenter i underholdende rammer. I 2018 kommer vi til at dække afgørende emner som vaccinationer, DNA-teknologi, overvågning og kunstig intelligens. REALITY:CHECK debuterer i år i Esbjerg, Vejle, Køge, Rudersdal og Hvidovre med heldagsarrangement bestående af film, talks, workshops og events.

Reference: https://cphdox.dk/doxontour/ 2018