Et balanceret liv i pagt med naturen

På Herrens Mark udgør planterne livsnerven. Vi søger på bedste vis at udnytte planternes vitalitet og kraft, så de på en harmonisk måde – uden bivirkninger og syntetisk fremstilling – kan bidrage til menneskers velbefindende.

Vi tror på, at naturen kan hjælpe os med at fremme de processer, der bidrager til balance i krop og sjæl. Vi sælger ikke vidundermidler, der bortvisker følelsen af at være menneske i en levende krop, men ekstrakter, der understøtter de naturlige processer i kroppen.

Arbejdet foregår i tæt samspil med kvalificerede specialister indenfor forskellige områder.
Vi arbejder målrettet med at finde, udvælge og udvikle urter og forskellige sorter inden for hver enkelt urt. Fx deltager vi i et større forsøg med af finde gamle rødkløversorter med et højt indhold af de såkaldte planteøstrogener – phytoøstrogener.

Herrens Mark Mælkebøtteekstrakt og Rødkløverekstrakt er i dag udbredt i hele Danmark. Ambitionen er i de kommende år at få produkterne ud i flere europæiske lande.
Desuden vil Herrens Mark fortsat arbejde med at udvikle nye urteudtræk og kosttilskud med fokus på menneskers sundhed og velvære.

Contact Information:
HERRENS MARK APS
CVR: 35 03 23 98

Michael Mohr Jensen, Director
Assensvej 17 DK-5580 Nr. Åby Denmark
Tlf. 64 78 10 52, E-mail: info@herrens-mark.dk