Glæd dig til masser af historisk inspiration, underholdning og ny viden for hele familien. 130 optrædener, debatter, samtaler, foredrag, reenactments og shows ruller igen over København Øksnehallen, i en weekend med det bedste inden for formidling af historien.

Historiske Dage 2018 gennemføres i weekenden 10.-11. marts 2018 I Øksnehallen i København.

Oplev spændende udstillinger, prøv nye formidlingsformer, mød interessante mennesker og få gode tilbud. Museer, arkiver, medier, forlag, foreninger og forhandlere af historiske varer møder publikum i alle aldre. Over 60 publikumsinvolverende og fascinerende stande.
Køb billet online her.

Historiske Dage er en ny festival/messe – første gang gennemført i 2015 – som i en underholdende, fagligt funderet ramme tilbyder det bedste inden for formidling af historien.

Målet med Historiske Dage er at øge interessen i den brede befolkning for historien og dermed skabe øget bevidsthed om, hvem vi er, hvad der har formet os, og hvilke kræfter der påvirker os og skaber forandringer og udvikling.

På Historiske Dage samles historieinteresserede kulturforbrugere omkring aktuelle historiske temaer, foredrag, film og debatter (fra fire scener) og bliver inspireret af at opleve stande fra de mange museer, arkiver, forlag, medier, foreninger mv., der arbejder med og præsenterer historien på en spændende og tidssvarende måde.

I modsætning til andre historiefestivaler handler Historiske Dage ikke om én historisk periode eller begivenhed. Historiske Dage ønsker at tilbyde det bedste inden for formidlingen af historien i al sin mangfoldighed.

Contact Information:

Store Kirkestræde 1, 4, DK-1073 Copenahgen Denmark
Telefon: 31 75 90 57
E-Mail: kontakt@historiske-dage.dk

Reference: http://www.historiske-dage.dk/ 2018